Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

PvdA feliciteert FOX

STADSKANAAL –

De fractie van de Partij van de Arbeid Stadskanaal heeft het bekende uitgangscentrum Fox in Stadskanaal verrast met een aantal vlaaien. Onlangs is Fox uitgeroepen tot populairste club van Nederland. Voor de sociaaldemocraten was dat een goede reden om de medewerkers in het zonnetje te zetten

Winnaar Nightlife Award 2012

Raadslid Monique Kroom: “Verschillende dansvloeren bieden elk weekend vele honderden jongeren de kans om in het weekend op een goede manier uit te gaan. Het is duidelijk dat dit één van de uitgaansgelegenheden is waar de jeugd vanuit de hele regio z’n hart kan ophalen. De directeur, Jeroen van Broekhoven, en zijn medewerkers zetten Stadskanaal op een hele positieve manier op de kaart.”

Van Broekhoven koppelde een rondleiding aan de felicitaties en Hans Singelenberg van Koninklijke Horeca Nederland ging in op de aanstaande wijzigingen binnen de Drank- en Horecawet. In 2013 staan veranderingen op stapel. Steeds meer taken worden op het bordje van de gemeente gelegd. “Daarom is het prettig dat het contact tussen Fox en de gemeente Stadskanaal goed is. Ze gebruiken de korte lijnen wanneer dat nodig is”, aldus Kroom

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.