Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstprogramma voor jong en oud

MUSSELKANAAL – De Baptisten Gemeente Jabes aan de Hibiscusstraat in Musselkanaal organiseert een Kerstprogramma voor jong en oud. “Wij hopen op veel bezoekers tijdens de kerst, om op deze manier mensen iets van het evangelie te kunnen laten proeven”,  aldus de organisatie. Kindermusical Superkerst

Op kerstavond wordt om 19.00 uur een gezinsdienst gehouden. Een dienst met een musical getiteld: “Superkerst”.  Later op de avond wordt er een kerstnachtdienst gehouden met als thema: “De wereld draait door”.  Aanvang 22.30 uur.Op eerste kerstdag is er een feestelijke dienst voor iedereen. Aanvang 10.00 uur. Vooraf koffie met wat lekkers.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.