Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wiekebokaal naar Tynaarlo, ZPC Stadskanaal tweede

TYNAARLO/STADSKANAAL – Zaterdag 15 december werd in het Pagecentrum gestreden om de Wiekebokaal. Tien verenigingen kwamen aan de start. Van het begin af aan nam SG Tynaarlo de leiding, en die hebben ze niet meer afgestaan. Wiekebokaal  ZPC Stadskanaal

Zij werden eerste met ruime voorsprong. De strijd om de tweede plaats ging tussen de organiserende vereniging ZPC Stadskanaal en de Pinguïn. Na veel stuivertje wisselen werd Stadskanaal uiteindelijk tweede en de Pinguïn derde. De zwemmers van ZPC Stadskanaal hebben een groot aantal persoonlijke records scherper gesteld en er werden ook veel medailles gewonnen.

Eerste plaatsen waren er voor: Danee Boelen (2x), Max Pathuis (2x), de estafetteploeg 4 x 25 m. vrije slag 6-8 jaar (Sterre Marit Drok, Manon Hulzebos, Mats Meyer (2x), Danee Boelen), Marit Post, Daniek Hulzebos

Tweede plaatsen voor: Marit Post, Manon Hulzebos, Ruben Kooi, Bernet te Velde (2x), Helma Smid, Jorinke Koops, Sterre Marit Drok, Jeroen Koster

Derde plaatsen voor: Marieke Wind, Jeroen Koster, Robert Mink (2x), Daniek Hulzebos, de estafetteploeg 4 x 25 m. vrije slag 9-11 jaar (Rosalie Nieboer, Manon Post, Ruben Kooi , Daniek Hulzebos), de estafetteploeg 4 x 50 m. vrije slag junioren (Max Pathuis, Miranda Jonkman, Jorinke Koop, Dennis Kleinman), Manon Hulzebos, Ruben Kooi, Miranda Jonkman

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.