Direct naar de inhoud.

Kerst met Will Stevens in Streekhistorisch Centrum

  • door:
  • op:

Op zondag 23 december a.s. treedt de Stadskanaalster countryzanger Will Stevens op in het Streekhistorisch Centrum. Het optreden zal deze keer geheel in kerstsfeer zijn, passend bij de tijd van het jaar. Will Stevens werd bekend door zijn vertolking van bekende countrynummers die in het Gronings zijn vertaald. Tijdens dit koffieconcert zal hij behalve

Will Stevens
Will Stevens

kerstliederen ook Groninger luisterliedjes en zijn bekende countrywerk ten gehore brengen..

Will Stevens, geboren te Nieuw-Buinen en woonachtig in Stadskanaal, heeft al een lange carrière in de Stadskanaalster muziek. Hij begon al op z’n 15e en speelde 18 jaar lang als drummer/zanger in allerlei orkesten, zoals het ‘RCW trio’, ‘The Music Sounds’ (o.a. met Henk Wijngaard), ‘Magic Moon’ en ‘The Swingers’. Daarna gaat hij verder als solo-countryzanger. Na een verzamel-LP, een single en 3 eigen CD’s in het Groninger dialect verschijnt in 2003 een engelstalige CD ‘I’m in the mood’. In 2005 nam hij een CD op in het mekka van de countryliefhebbers, Nashville USA. Ook is zijn werk te vinden op diverse verzamel-CD’s. Inmiddels treedt Will Stevens veelvuldig op in binnen- en buitenland.

Het koffieconcert in het Streekhistorisch Centrum begint om 14.30 uur, reserveren kan via 0599-612649 tot uiterlijk vrijdag 21 december. (Op zaterdag is het nummer onbemand).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-