Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kartonnen Dooske haalt 32.647,29 Euro op!!

Opening (foto: DvhN)

Opening (foto: DvhN)

RADIO PARKSTAD – Update – Goede doelen actie in Veendam. Onder politiebegeleiding zijn de Radio Parkstad deejays rond de klok van half tien dinsdagochtend bij de trailer aangekomen. Patrick Haan, Peter Prummel, Joey Bergsma en Robert Wijnen kwamen in een politiebus aangereden vergezeld door een tweetal motoragenten. Zwaailichten en sirenes gingen aan bij het naderen van Autorama. Aldaar werden ze opgewacht door een enthousiaste menigte en veel, heel veel pers. Tegen 10 uur arriveerde ook een aantal wethouders en burgermeester Ab Meijerman van Veendam. Na de nodige foto-momenten en interviews heeft dhr. Meijerman de sleutel gekregen en de deur op slot gedaan. De deejays zullen nu 5 dagen lang niet meer eten en voor een tweetal geldt ook dat zij zijn gestopt met roken. Drinken mogen ze wel. Help de deejays en steek ze een hart onder de riem door veel platen aan te vragen en ook gezellig naar het parkeerterrein te komen.

Volg HIER de webcam van Kartonnen Dooske en kijk of luister mee.

Update: 23 december:

De vier dj’s van Radio Parkstad hebben uiteindelijk een fantastisch resultaat geboekt van € 32.647,29 tijdens 104 uur onafgebroken radio maken op de parkeerplaats van Autorama voor hetzelfde doel als dat Serious Request van Radio 3FM: “Het steunen van het Rode Kruis bij het tegengaan van babysterfte in de wereld”. Het Kartonnen Dooske medewerkersteam gaat morgen (maandag 24 dec.) het eindbedrag officieel bekend maken bij het 3FM Glazen Huis in Enschede.

kartonnendooskebedrag

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.