Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Spontane autobrand Noorderkanaalweg

Auto spontaan in brand Noorderkanaalweg 19-12-12Woensdagavond moest de brandweer van Stadskanaal uitrukken naar de Noorderkanaalweg voor een spontane autobrand. De eigenaar van de auto had al zelf geprobeerd om de auto met een poederblusser te blussen, echter zonder het gewenste resultaat. Ondanks de snelle inzet van de brandweer van Stadskanaal zal de auto als verloren beschouwd moeten worden. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto afgesleept.

www.112regioflits.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.