Direct naar de inhoud.

Twitter followers Jan Willem van de Kolk ‘backstage’ in het Geert Teis

  • door:
  • op:
JW v/d Kolk heet ieder welkom (f: R. Wiekenkamp)
JW v/d Kolk heet ieder welkom (f: R. Wiekenkamp)

Negentien followers van twitteraar wethouder janwillemvdkolk van de gemeente Stadskanaal hebben afgelopen vrijdagmiddag tussen 15:30 en 17:15 uur kennis kunnen maken met het theater Geert Teis  door een kijkje te nemen achter de coulissen. Met een kop koffie en een koek werden de twitteraars welkom geheten. Luisterend naar het mooie verhaal over het theater GeertTeis door directeur NinaHiddema en KoenvanHees werden de twitteraars via een rondleiding door de schouwburg heen geloodst. Een terugblik van deze middag is te zien via foto’s en een stukje video gemaakt door Martijn Prins en Ronny Wiekenkamp. Deze zie je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-