Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Volgers verzamelen zich in Theater Geert Teis

STADSKANAAL – Twittervolgers van wethouder Jan-Willem van de Kolk hebben een bezoek gebracht aan het Theater Geert Teis. Zo’n twintig twitteraars lieten zich door directeur Nina Hiddema en PR-medewerker Koen van Hees informeren over het ‘wel en wee’ van de Stadskanaalster schouwburg.  Twittervolgers van  J.W. van der Kolk

Hiddema vertelde dat Geert Teis het, in vergelijking met andere theaters, goed doet:”Dit seizoen denken we 50.000 bezoekers te trekken. Dat is een goede score als je beseft dat veel andere theaterzalen het moeilijk hebben. Ook nu verwachten we binnen onze begroting te blijven. De komende jaren willen we het theater stabiel door de recessie loodsen. Het programma van Theater Geert Teis behoudt haar grote aantrekkingskracht”.

De twitteraars toonden zich onder de indruk van wat wel ‘het mooiste gebouw van Oost-Groningen’ wordt genoemd. Naast een dosis informatie werden ze verrast met een kijkje achter de schermen. Hiddema en Van Hees gaven een toelichting bij de techniekkamers, kleedcatacombes en kantoren. Uit getoonde documenten blijkt dat artiesten een stevige en warme band hebben met het theater. Hiddema: “Onze inzet en gastvrijheid zijn belangrijk. Veel artiesten komen graag naar Geert Teis en willen hier graag optreden. Ook daarin maakt Stadskanaal hét verschil”.

Wethouder Jan-Willem van de Kolk organiseert regelmatig bijeenkomsten via twitter. Evenals het Theater Geert Teis kent hij inmiddels honderden volgers die dagelijks zijn tweets lezen. Binnenkort wordt via dit social medium de locatie van zijn volgende volgersbijeenkomst bekend gemaakt. Daarbij geldt; ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

[youtube id=”pgWYxEAcFT4″ width=”600″ height=”350″]

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.