Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zeg Boe! tegen babysterfte. Puur!Dee op BNN

zeg-boe-tegen-babysterfte.jpg-522x391STADSKANAAL – Ook PuurIDee uit Stadskanaal verzamelde afgelopen vrijdag geld in voor de 3FM Serious Request goede doelen. Het marketingbureau uit Stadskanaal  liet mensen vrijdagmiddag fotograferen met zijn roze koe. Uiteraard werd daarbij een vrije gift voor het goede doel van 3FM Serious Request verwacht. Omroep BNN (DJ Ramon van 3FM) was aanwezig en maakte opnamen welke worden uitgezonden op de landelijke zender. RTV Stadskanaal reporter Marc Dol nam een kijkje tijdens de opnamen van de fotoshoot en maakte o.a. onderstaande foto.

De Puur!Dee Roze Koe foto’s

 

De Roze Koe (BNN en Puur!dee)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.