Direct naar de inhoud.

Eindejaarsritten bij Museumspoorlijn S∙T∙A∙R

Eindejaarrit 2012 Stadskanaal-musselkanaal
Eindejaarrit 2012 Stadskanaal-Musselkanaal

STADSKANAAL – Op donderdag 27 en Vrijdag 28 december rijdt Museumspoorlijn S∙T∙A∙R met verwarmde speciaal rijtuigen en de historische stoomlocomotief TE 5933, vanaf station Stadskanaal naar het eindpunt in Musselkanaal v.v. In de barwagen zijn naast het gewone assortiment van warme en koude dranken nu ook warme glühwein, chocolademelk  en oliebollen verkrijgbaar. In het restaurant Stadskanaal zijn andere warme snacks verkrijgbaar. “Komt u met de rolstoel, graag een dag van te voren melden, zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn”, zegt Els Fluiter teamleider PR van de museumspoorlijn. De S∙T∙A∙R wenst iedereen langs deze weg fijne feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar waarin hopelijk weer veel gebruik wordt gemaakt van gezellige en unieke ritjes met de trein uit vroeger tijden.

Museumspoorlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-