Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Eenzijdig ongeval Oosterstraat Stadskanaal

112regioflits - Oosterstraat ongeluk

112regioflits – Oosterstraat ongeluk

STADSKANAAL – Maandagmiddag (24/12) om twintig voor zes werden de hulpdiensten van Stadskanaal opgeroepen voor een verkeersongeval aan de Oosterstraat in Stadskanaal. Een bestuurster had blijkbaar de bocht gemist en is daarna tegen een lantaarnpaal aangereden. De auto was een halve slag gedraaid en belande net niet tegen de reling van de brug. De vrouw had nekklachten en daarom heeft de brandweer het dak van de auto moeten verwijderden om het slachtoffer te kunnen bevrijden. Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto afgesleept. Later die avond kreeg de brandweer nog een oproep om met de hoogwerker de vernielde lantaarnpaal te demonteren.

112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.