Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Stadskanaal eindejaarstop 105!

Ook Melanie luistert RTVS

Ook Melanie luistert RTVS

RTVS – Daar is ie weer! De eindejaarstop 105 van RTV Stadskanaal. Onder de naam “oliebollen en appelflappen Top 105” worden de mooiste tracks aller tijden gepresenteerd op oudejaarsdag tussen 08.00 en 18.00 uur. De top 105 is gebaseerd op de etherfrequentie van RTVS. Deze is te vinden op de FM band op 105.3 MHz. De hitlijst wordt afwisselend gepresenteerd door een vijftal deejees van RTV Stadskanaal. Tijdens de uitzending staan de studiodeuren weer open voor een ‘meet and greet’! Iedereen is welkom. Ennnn, het is je allerlaatste kans om nog eens studio Nieuw Buinen te zien want we gaan binnenkort verhuizen naar de nieuwe studio aan het Geert Teisplein 2A in centrum Stadskanaal.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.