Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Illegaal vuurwerk in beslag genomen in Nieuw Buinen

Vlinderbommen - illegaal vuurwerk

Vlinderbommen – illegaal vuurwerk

NIEUW BUINEN – De politie heeft maandagmiddag bij diverse woningen een onderzoek ingesteld in verband met klachten of anonieme tips over vuurwerk. Aan de Akkerdistel in Klazienaveen werden een twintigtal nitraten en een balletjespistool aangetroffen en in beslag genomen. Ook aan de Andoorn in Klazienaveen werden een vuuwerkpistool met munitie en een twintigtal nitraten aangetroffen en in beslag genomen. Aan het Noorderdiep in Nieuw Buinen werden een vuurwerkpistool met munitie, 16 vlinderbommen en 14 nitraten in beslag genomen. Tegen de eigenaren wordt proces-verbaal opgemaakt.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.