Direct naar de inhoud.

Carbid schieten op het bedrijvenpark Vleddermond

  • door:
  • op:
Knallen in Stadskanaal (f: carbid-bus.nl
Knallen in Stadskanaal (f: carbid-bus.nl)

STADSKANAAL – Legaal Carbid schieten aan de Tinnegieter op het bedrijvenpark Vleddermond. Ze gaan ervoor, de meiden en jongens van het ‘Carbid Team Stadskanaal’.  Het is een traditie ‘Carbidschieten op oudejaarsdag’. Het carbidschieten op oudejaarsdag is inmiddels uitgegroeid tot een waar volksvermaak en trekt ieder jaar steeds meer toeschouwers. Als toeschouwer kun je, terwijl je geniet van het spektakel, ook genieten van een hapje en een drankje. Het carbidschieten is van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er bestaan speciale regels voor het werken met carbid. Alles over deze regels en mooie foto’s van de afgelopen jaren kun je hier lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-