Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Carbid schieten op het bedrijvenpark Vleddermond

Knallen in Stadskanaal (f: carbid-bus.nl

Knallen in Stadskanaal (f: carbid-bus.nl)

STADSKANAAL – Legaal Carbid schieten aan de Tinnegieter op het bedrijvenpark Vleddermond. Ze gaan ervoor, de meiden en jongens van het ‘Carbid Team Stadskanaal’.  Het is een traditie ‘Carbidschieten op oudejaarsdag’. Het carbidschieten op oudejaarsdag is inmiddels uitgegroeid tot een waar volksvermaak en trekt ieder jaar steeds meer toeschouwers. Als toeschouwer kun je, terwijl je geniet van het spektakel, ook genieten van een hapje en een drankje. Het carbidschieten is van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er bestaan speciale regels voor het werken met carbid. Alles over deze regels en mooie foto’s van de afgelopen jaren kun je hier lezen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.