Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verloskundigenpraktijk ”New Life” doneerde ook aan 3FM Serious Request

Linda Moorlag

Linda Moorlag

STADSKANAAL – New Life zamelt 569 euro in voor het goede doel. De weken voor kerstmis heeft het team van Verloskundigenpraktijk New Life zich ingezet voor 3FM Serious Request, met dit jaar babysterfte als thema. De verloskundigen hebben een geldbedrag opgehaald van 569,80 euro. Maandag 24 december is het bedrag overgemaakt naar het Nederlandse Rode Kruis ten gunste van de glazenhuisactie.

Bijdrage per bevalling
New Life heeft in de periode 19 november tot en met 24 december per bevalling 20 euro gedoneerd. Ook Pretechobureau New Look deed ook een duit in het zakje door 10 euro per pretecho te doneren. Dat samen met enkele vrije giften van cliënten, zorgde voor een mooi totaalbedrag.

Gratis pretecho
Cliënten van de praktijk die actief is in heel zuidoost Groningen konden een donatie doen in een doneerbox. Onder alle donateurs werd een pretecho verloot t.w.v. 95 euro. De pretecho is gewonnen door Gretha Hensens uit Nieuw-Buinen.

Eindbedrag
Radiozender 3FM en het Nederlandse Rode Kruis organiseerden dit jaar voor de 9e keer 3FM Serious Request. Er is in totaal een bedrag opgehaald van meer dan 12 miljoen euro. De verloskundigen van New Life zijn blij dat er zoveel geld is opgehaald om de babysterfte in de wereld terug te dringen.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.