Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Woningbrand in winkelcentrum Stadskanaal

woningbrand boven groentewinkel

woningbrand boven groentewinkel

STADSKANAAL – Afgelopen nacht werd er in het winkelcentrum van Stadskanaal een woningbrand gemeld. Toen de brandweer aankwam stond de woning al vol rook en was de bewoonster uit de woning geëvacueerd. Bewoners van de omliggende appartementen moesten snel wat spullen bij elkaar pakken en ook hun woning verlaten. Er zijn verschillende bewoners in de ambulance gecontroleerd en 1 persoon is voor controle mee gegaan naar het ziekenhuis. Rond twintig over drie werd het sein ‘brand meester’ gegeven waarna de woning geventileerd werd. De brand is vermoedelijk ontstaan door een defecte koelkast.

foto en tekst: Marc Dol/Niels de Kant/112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.