Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vroegtijdig vuurwerk oorzaak conifeerbrand

Foto: Vince Lankhorst en Marc Dol

Foto: Vince Lankhorst en Marc Dol

STADSKANAAL – Zaterdagmorgen werd de brandweer van Stadskanaal opgeroepen voor een berm/ruigte brand aan de Dagwerkstraat in Stadskanaal. Hiervoor werd onder prio2 uitgerukt. Ter plaatse aangekomen bleek het te gaan om een conifeer die in brand had gestaan naast een hoekwoning aan het Jaagpad/Dagwerkstraat. Door snel handelen van de bewoners was de brand snel onder controle. De bewoners hebben de brand zelf geblust met de tuinslang waardoor meer schade is voorkomen. De gealarmeerde brandweer heeft een nacontrole gedaan en kon daarna weer vertrekken naar de kazerne. Het brandje is vermoedelijk door vuurwerk ontstaan.  – Afsteken van vuurwerk mag pas op 31 december van 10:00 uur tot 02:00 uur 1 Januari 2013.

112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.