Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jongeman raakt de weg kwijt

DROUWEN – Gistermiddag is een 22 jarige man uit Stadskanaal op de Lemenweg in Drouwen met zijn auto van de weg geraakt. Hij kwam hierbij met zijn auto op een lager gelegen stuk akkerland terecht. De bestuurder die pas enkele weken in het bezit was van een rijbewijs werd door het ambulance personeel onderzocht. De jongeman is er zonder verwondingen vanaf  gekomen. De auto raakte wel flink beschadigd. De politie Borger-Odoorn maakte een registratie van het eenzijdig ongeval.
Jongeman raakt van de weg112regioflits

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.