Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Joris Kampen uit Groningen wint Nieuwjaarsloop in Stadskanaal

 

foto: Martijn Prins / RTVS

foto: Martijn Prins / RTVS

STADSKANAAL -Hardloper Joris Kampen uit Groningen is vanmiddag winnaar geworden van de Univé RTV Stadskanaal Nieuwjaarsloop 2013 over de afstand van 10.000 meter. Joris Kampen liep deze afstand in 33 minuten en 12 seconden. De Groninger Tom Nuijen werd tweede en het brons was voor Wouter Luinge uit Veendam. De Groningse Marieke Falkmann was de snelste vrouw. Ze was 36 minuten en 11 seconden onderweg en had een voorsprong van maar liefst 5 minuten en 24 seconden Petra Faber uit Veendam. Diana ten Cate uit Stadskanaal werd derde op 5 minuten en 48 seconden van winnares Falkmann. De Nieuwjaarsloop in Stadskanaal werd vandaag voor de 40e keer gehouden.

[youtube id=”J6Mn7Lr27Gg” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.