Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie pakt ruziezoekers op

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.STADSKANAAL – Agenten reageerden afgelopen donderdag op een melding van een vechtpartij bij een hamburgerzaak aan het Hoogveen in Stadskanaal. Getuigen zagen dat er bij de ruzie een honkbalknuppel werd gebruikt. Een 16-jarige jongen uit Winschoten had het aan de stok gekregen met twee 19- jarige jongens. Na de vechtpartij gingen de knapen er in een auto met hoge snelheid vandoor. Op de rotonde Buinerweg konden agenten de auto aan de kant zetten. Bij onderzoek in de auto werd een mes en een honkbalknuppel aangetroffen. Beide geweldplegers moesten mee naar het politiebureau. De 19-jarige bestuurder uit Valtermond bleek bovendien teveel alcohol te hebben gedronken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.