Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Man maakt Hitlergroet en amok in Knoalster horecagelegenheid

STADSKANAAL – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 32-jarige man uit Oude Pekela aangehouden. De man was in een horecagelegenheid aan de Hoofdstraat in Stadskanaal opvallend aanwezig. Hij uitte meermalen de Hitlergroet met bijbehorende leuzen.┬áToevallig waren op dat moment agenten in burgerkleding in de horecagelegenheid aanwezig. Zij zagen dat de man door portiers werd verzocht het pand te verlaten. De man maakte de portiers uit voor racisten en weigerde de gelegenheid te verlaten. Toen hij werd aangesproken door de agenten, bleef hij opstandig en balde hij zijn vuisten. Hij probeerde zich te verzetten tegen zijn aanhouding, maar kon met behulp van pepperspray onder controle worden gebracht. Hij is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op. Hij krijgt een toegangsverbod voor de horecagelegenheid.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.