Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bewonersplatform Maarsstee reikt wijkbloemetjes uit

Martje Groenhof en Grietje Ristig (r)

Martje Groenhof en Grietje Ristig (r) 

STADSKANAAL – Op oudejaarsdag heeft het Bewonersplatform Maarsstee op de valreep nog twee wijkbloemetjes uitgereikt. Zo werd 2012 vrolijk uitgeluid. De eerste gelukkige was Martje Groenhof uit de Belgiëlaan. Zij was genomineerd door Grietje Ristig (85 jaar). Martje houdt namelijk al jaren de voor- en achtertuin van mevrouw Ristig bij, maar ook een aantal perkjes en het achterpad. Ze brengt altijd het oude papier weg, veegt de bladeren en gaat sneeuwruimen als dat nodig is. ze is er gewoonweg altijd als dat nodig is zegt mevrouw Ristig. De andere gelukkigen zijn Anjo en Jannie Woortman in de Vlaanderenlaan . Zij zijn genomineerd mevrouw Lukens. Anjo en Annie doen veel voor de andere omwonenden. Van een aantal hebben ze zelfs de sleutel van de woning. Anjo houdt veel tuintjes in de buurt en netjes en rijdt regelmatig met mensen naar het ziekenhuis. Mevrouw Lukens: Jannie heeft zelfs mijn leven gered toen ik hevige buikloop had. Ik dacht het wel meeviel, maar  Jannie heeft er toch een dokter bij gehaald. In het ziekenhuis bleek ik al gedeeltelijk te zijn uitgedroogd en besmet te zijn met de salmonellabacterie’! 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.