Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Internet criminelen actief onder valse Apple voorwaarden

STADSKANAAL – Op onze redactie zijn de afgelopen dagen meerdere klachten binnenkomen over ongewenste e-mailtjes  Hierin verwijst het bekende bedrijf Apple op een betalingsprobleem omtrent Apple/ iTunes. Let op: U heeft in het geheel niet met Apple te maken maar met handige internet-criminelen die op deze manier achter uw pincode en bankrekening willen komen. Hier onder de tekst van de rondgestuurde e-mail.  Mocht U onderstaand mailtje ontvangen raden wij aan deze direct te verwijderen.

dief

Geachte Heer/Mevrouw,

Apple heeft meerdere malen een poging gedaan om uw meest recente betaling en/of uw persoonlijk gegevens te verwerken, maar tot onze spijt is de verwerking mislukt. Als gevolg hiervan verzoeken wij u uw Apple/iTunes gegevens te updaten via de onderstaande link. U dient deze update zo snel mogelijk uit te voeren om te voorkomen dat uw Apple/iTunes account en de daarbij behorende diensten opgeschort worden. Om uw gegevens te bevestigen en updaten KLIK HIER

 Apple Nederland Europe. Copyright 2012.  Alle rechten voorbehouden.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.