Direct naar de inhoud.

Internet criminelen actief onder valse Apple voorwaarden

STADSKANAAL – Op onze redactie zijn de afgelopen dagen meerdere klachten binnenkomen over ongewenste e-mailtjes  Hierin verwijst het bekende bedrijf Apple op een betalingsprobleem omtrent Apple/ iTunes. Let op: U heeft in het geheel niet met Apple te maken maar met handige internet-criminelen die op deze manier achter uw pincode en bankrekening willen komen. Hier onder de tekst van de rondgestuurde e-mail.  Mocht U onderstaand mailtje ontvangen raden wij aan deze direct te verwijderen.

dief

Geachte Heer/Mevrouw,

Apple heeft meerdere malen een poging gedaan om uw meest recente betaling en/of uw persoonlijk gegevens te verwerken, maar tot onze spijt is de verwerking mislukt. Als gevolg hiervan verzoeken wij u uw Apple/iTunes gegevens te updaten via de onderstaande link. U dient deze update zo snel mogelijk uit te voeren om te voorkomen dat uw Apple/iTunes account en de daarbij behorende diensten opgeschort worden. Om uw gegevens te bevestigen en updaten KLIK HIER

 Apple Nederland Europe. Copyright 2012.  Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-