Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Eric van Oosterhout blijft aan bij Aa en Hunze

Van Oosterhout (f: RTV Drenthe)

Van Oosterhout (f: RTV Drenthe)

GIETEN – Gisterenavond maakte burgemeester Eric van Oosterhout in dorpshuis ’t Roem in Gasselternijveen bekend aan te willen blijven als burgemeester van zijn gemeente Aa en Hunze. Van Oosterhout trad in juli 2007 aan als burgemeester en volgde toen Rein Munniksma op.  In zijn nieuwjaarstoespraak vertelde Van Oosterhout verder nog dat zijn gemeente in 2013 door moet gaan met investeren, maar wel verantwoord moet bezuinigen en dus steviger moet gaan inzetten op samenwerken met andere gemeenten in Noord-Drenthe. Plannen voor een schaalvergroting belanden wat van Oosterhout betreft snel in de prullenbak. De burgervader ziet meer in samenwerking tussen huidige gemeenten. Wat hem betreft dus geen nieuwe herindeling of een grote supergemeente Noord Drenthe. ‘Daar zit echt niemand op te wachten’, aldus van Oosterhout.

Bronnen: RTV Drenthe en AaenHunze

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.