Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligers Informatiepunt nu ook in Musselkanaal

'De Kameleon'. Foto: www.musselkanaal.eu

‘De Kameleon’. Foto: www.musselkanaal.eu

MUSSELKANAAL – Het VIP! van Stichting Welstad is dit jaar gestart met een inloopmiddag in sociaal cultureel centrum ‘De Kameleon’ in Musselkanaal. Wie op zoek is naar leuk en interessant vrijwilligerswerk kan hier vanaf nu elke maandag van half twee tot half vier terecht voor deskundig advies en bemiddeling. Ook bij het VIP! in Stadskanaal, locatie Aziëlaan 22 kan men terecht en wel op de dinsdag- en donderdagmorgen van tien tot twaalf uur of op afspraak  via tel. 655001.  Op de website vrijwilligers Groningen vind je een overzicht van alle vacatures. Meestal kan zelf direct contact worden opgenomen met de organisatie. Voor hulp of advies is men natuurlijk altijd welkom bij het VIP!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.