Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto op zijkant Cereskade

Foto: R. Wiekenkamp

Foto: R. Wiekenkamp

STADSKANAAL – Afgelopen onderdagavond is een auto na een ongeval met een Taxi en een Kunststof paaltje op zijn zijkant beland. Een taxi- bestuurster liet een passagier uitstappen terwijl er van een andere kant een auto aan kwam rijden die net bij huis was vertrokken. De bestuurster van de tegemoetkomende auto wilde de taxi passeren maar raakte hierbij de taxi en een kunststof paaltje dat langs de weg stond. Door onbekende reden viel de auto op z’n kant na deze aanrijding. De Bestuurster is met behulp van omwonende uit haar auto gehaald en mankeerde niets. Bergingsbedrijf Keizer heeft de auto met behulp van omstanders weer op zijn wielen gezet en daarna afgesleept. De taxi kon op eigen kracht zijn weg vervolgen.

112regioflits.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.