Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bietenwagen op zijn kant bij Exloo

112borger-odoorn.nl

112borger-odoorn.nl

EXLOO – vrijdagnacht om om twintig over een kantelde een oplegger die geladen was met suikerbieten op de N34 bij Exloo. De chauffeur raakte de controle over het voertuig kwijt waarbij de oplegger ging slingeren. Hierbij kantelde de met suikerbieten geladen oplegger en schoof het hele gevaarte de berm in waarbij de truck over een bermsloot vloog en in een akker belandde. De ravage was groot en er moest een shovel en een andere truck met oplegger aan te pas komen om de suikerbieten over te kunnen laden. De N 34 is meerdere uren afgesloten geweest voor het verkeer. De chauffeur bleef ongedeerd.

112regioflits (f: 112 borger-odoorn)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.