Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wishful thinking burgemeester Borger-Odoorn

F: www.persburo.com ( Steven Stegen)

www.persburo.com ( Steven Stegen)

BORGER-ODOORN – Burgemeester Marco Out van de gemeente Borger-Odoorn heeft afgelopen week de nationale pers overzich heen gekregen en haalde met een ludieke opmerking zelfs ‘De Telegraaf’. De burgemeester reageerde op de recente stroomstoring in Enschede en maakte daarbij de opmerking dat hij hoopte dat ook zijn gemeente binnenkort te maken krijgt met een stroomstoring, zodat de inwoners vroeg naar bed gaan en de liefde zullen bedrijven. Hij verwees daarbij naar de recente inwoners aantallen in de gemeente. “we zijn een krimpregio”, weet Out. De bevolking van Borger-Odoorn nam vorig jaar met 202 af, tot 25.562 inwoners. “Graag een stroomstoring dus” aldus de burgervader gekscherend.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.