Direct naar de inhoud.

MFA Noordstee is klaar! Opening live te horen via RTV Stadskanaal

Hummeltjeshonk (MFA Noord)
Hummeltjeshonk 

RTVS – Op zaterdag 19 januari 2013 vindt de officiële opening plaats van de multifunctionele accommodatie (MFA) Noordstee. In MFA Noordstee zijn een gymzaal, de voetbalvereniging SPW, de peuterspeelzaal “Hummeltjeshonk”, kinderopvang “Kiekus” en een buurtcentrum ondergebracht. De officiële opening is van 13.30 uur tot 14.30 uur. Daarna is er tot 17.00 uur een open dag voor alle belangstellenden.

Burgemeester Baukje Galama zal de opening verichten om 14.00 uur. Verder zijn er vele prominente gasten aanwezig zoals de heer Willems. De heer Willems is voormalig voorzitter van SPW en de kersverse voorzitter van de Stichting Beheer MFA Noordstee. Maar ook zal sport-wethouder Johan Hamster aanwezig zijn en is er een toespraak van de heer Van der Meer, directeur van Lefier. Lefier is de ontwikkelaar en de eigenaar van MFA Noordstee. De populaire radiopresentator Wim Drent is speaker en zal de ere-gasten en sprekers aankondigen.

uitzicht op het voetbalveld
uitzicht op de voetbalvelden

Aan de bouw van het MFA Noordstee is ruim 3 jaar gewerkt en reeds in het begin van 2009 maakte de gemeente Stadskanaal de éérste plannen voor een dergelijk multifunctionele accommodatie in Stadskanaal Noord. De voorzieningen in de wijk Noord waren toen nog verspreid en er moest sowieso het één en ander vernieuwd gaan worden.

RTV Stadskanaal is vanaf 13.00 uur aanwezig en doet tot 17.00 verslag van de opening. Dit door in gesprek te gaan met de gasten en bezoekers. De openingshandeling om 14.00 uur wordt door ons rechtstreeks uitgezonden. Ook zal er een videoverslag worden gemaakt die later online te zien zal zijn op deze website. Zanger Will Stevens en Shanty-amusementskoor Stadskanaal komen de middag muzikaal opluisteren in het prachtige nieuwe gebouw aan de Berkenstraat.

 

MFA Noordstee in de sneeuw (F: RTVS)
MFA Noordstee in de sneeuw (F: RTVS)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-