Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Maarsstee krijgt wijkteam groenonderhoud

STADSKANAAL – Inwoners van de woonwijk Maarsstee met klachten over het groenonderhoud kunnen dit binnenkort bespreekbaar maken via een eigen wijkteam die zich

foto: H.W. Fluks (borden.plaatsengids.nl)

foto: H.W. Fluks (borden.plaatsengids.nl)

hiermee gaat bezighouden. Het team is onderdeel van een deal die het bewonersplatform Maarsstee heeft gesloten met de gemeente Stadskanaal en de woningcorporatie Lefier. De afspraak die gemaakt is houdt in dat gemeente en Lefier hun jaarlijkse budget (125.000 Euro) voor het onderhouden van het groen in de wijk, in één pot stoppen en dat slechts één bedrijf (dat waren er twee) voor dat groenonderhoud wordt ingehuurd. Het bewonersplatform Maarsstee kan dan grotendeels zelf bepalen waar dat bedrijf aan de slag moet.

Voorzitter Rieks de Groot van het bewonersplatform is blij met de afspraak die gemaakt is en werkt hier graag aan mee.  De voorzitter zegt via het Dagblad van het Noorden dat er binnenkort wordt besloten wie het groenonderhoud wordt gegund. Donderdag aanstaande worden de wijkbewoners in het buurtcentrum Maarsstee geïnformeerd over deze nieuwe aanpak. De informatieavond begint om 19.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.