Direct naar de inhoud.

Hennepkwekerij in Eerste Exloërmond

foto: 112kanaalstreek.nl
foto: 112kanaalstreek.nl

BORGER ODOORN – De politie trof woensdagmorgen een hennepkwekerij aan in een boerderij in Eerste Exloërmond. De uit ongeveer 500 planten bestaande zeer professionele kwekerij was ingericht op de deel van de boerderij. De elektrische installatie die zorgde voor de stroomvoorziening, beregening en klimaat- voorziening was van hoog niveau. De stroom werd illegaal afgenomen. De politie nam de planten en de voor de kwekerij benodigde apparatuur in beslag. Deze worden vernietigd. De eigenaar werd niet aangetroffen maar is wel bekend bij de politie en zal binnenkort gehoord worden. In de schuur achter de boerderij werd enkele jaren terug ook al een werkende hennepkwekerij en een in aanbouw zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

via: 112regioflits (foto: 112kanaalstreek.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-