Direct naar de inhoud.

Klussen gevraagd voor Vrijwilligersactie NL Doet

  • door:
  • op:

Oranje Fonds Etentje voor een ander LOGO FC_bij uSTADSKANAAL – Op 15 en 16 maart vindt de grootste vrijwilligersactie van Nederland plaats. Nooit eerder waren er in januari al zoveel klussen aangemeld voor NLdoet. Dat belooft veel goeds voor 15 en 16 maart. Duizenden sociale organisaties en vele tienduizenden vrijwilligers steken op vrijdag en zaterdag de handen uit de mouwen.

Verenigingen en maatschappelijke instellingen worden uitgenodigd om een leuke klus voor NLdoet aan te melden zoals poets- of schilderwerk, of een uitje voor hun cliënten? Klussen kunnen worden gemeld www.nldoet.nl en zijn zo vindbaar voor iedereen (scholen, bedrijven, groepen) die een klus zoekt. Organisaties kunnen ook nog steeds (tot 1 februari) in aanmerking komen voor een financiële bijdrage tot € 450,= van het Oranje Fonds. Er is nog budget beschikbaar, maar wacht niet te lang want op=op.

Vanaf begin februari start de landelijke mediacampagne met spots op radio en tv. Vanaf dan zullen veel klussers zich gaan aanmelden. Een mooi vooruitzicht. Maatschappelijke organisaties in Stadskanaal die advies of ondersteuning willen bij het organiseren van NL Doet kunnen contact opnemen met het VIP! Stadskanaal (tel. 655001).



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal