Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Burgemeester Baukje Galama opent MFA Noordstee

Volle zaal bij opening MFA

Volle zaal bij opening MFA

RTVS – Het was een mooie dag gisteren (zaterdag 19 januari) voor de mensen van het nieuwe MFA Noordstee. Veel genodigden hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging om de opening bij te wonen. De drukke agenda van burgemeester Baukje Galama verliep deze dag gelukkig volgens het spoorboekje en dus kon het nieuwe multifunctionele accommodatie om klokslag 14.00 uur geopend worden. Er waren twee sprekers vooraf  (in de paarskleurige spotlights) voordat Galama het MFA definitief openstelde. Als éérste sprak de heer Willems, de voorzitter van de Stichting Beheer MFA Noordstee de zaal toe en vervolgens de heer Van der Meer, directeur Lefier. Nadat de officiële opening was verricht gingen de deuren open voor alle belangstellenden. Buiten was het minus 5 graden maar binnen warm en gezellig. Lekkere hapjes en drankjes, muziek van Will Stevens en Shanty- amusementskoor Stadskanaal maakten de middag compleet. De opening werd live uitgezonden door RTV Stadskanaal op de radio.

[youtube id=”wf5wLl9O7u4″ width=”600″ height=”350″]

Willems (voorzitter MFA Noordstee)

Willems, voorzitter MFA Noordstee  (F: Marc Dol / RTVS)

Wethouder Jan Bessembinders druk in gesprek

Wethouder Jan Bessembinders druk in gesprek

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.