Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gert-Jan van der Zanden nieuwe secretaris/directeur gemeente Stadskanaal.

Gert-Jan vd Zanden

Gert-Jan vd Zanden

STADSKANAAL – Het college van burgemeester en wethouders heeft Gert-Jan van der Zanden benoemd als nieuwe secretaris/directeur van de gemeente Stadskanaal. De benoeming gaat op 1 februari 2013 in. Gert-Jan van der Zanden is sinds oktober 2010 al interim secretaris/directeur. Hij heeft de afgelopen jaren onder meer gewerkt aan een reorganisatie van de ambtelijke organisatie en de bezuinigingsoperatie. Dit naar tevredenheid van college en organisatie. Gezien de grote opgaven die de gemeentelijke organisatie de komende jaren te wachten staat, is de mogelijkheid onderzocht om te komen tot een structurele invulling van zijn dienstverband. Het college is verheugd dat Gert-Jan van der Zanden zich voor een langere periode aan de gemeente Stadskanaal wil verbinden. In de periode vóór Stadskanaal was Gert-Jan van der Zanden actief als secretaris/directeur in de gemeenten Leerdam, Woudrichem en Bernheze. Daarvoor heeft hij diverse (management)functies vervuld in de gemeenten Velsen en Amsterdam.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.