Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ReumActief start een eigen verenigingsblad

Het voorblad van ReumActief

Het voorblad van ReumActief

ReumActief is de vereniging voor reumapatiënten in de gemeenten Stadskanaal, Borger-Odoorn en aangrenzende gebieden en werd op 13 oktober vorig jaar geopend. ReumActief is hierna in zeer korte tijd een begrip in de regio geworden. Meer dan 80 leden binnen enkele maanden tijd waarvan 60 mensen nu al actief in beweging zijn gekomen om verantwoord te kunnen sporten onder deskundige begeleiding.  Dit uiteraard met steun van het Reumafonds.  Bovendien gaat de vereniging ReumActief verder met hulpverlening en heeft sinds kort ook een eigen verenigingsblad uitgebracht.

Anita Sanders is voorzitter van ReumActief en schrijft in de éérste uitgave van het verenigingsblad o.a. een voorwoord en blikt terug op de feestelijke opening in oktober 2012. – Klik op de link voor de online versie van het verenigingsblad

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.