Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vakantietip: Alfred J.Kwak voorstelling in theater Geert Teis

STADSKANAAL – Het is vakantie! En wat is er dan leuker om gezellig wat te doen? De Muziekschool, de Bibliotheek en Theater Geert Teis organiseren op 21 februari samen een heerlijke middag rond de voorstelling van Alfred Jodocus Kwak. Wie kent het grappige gele en muzikale eendje dat altijd vrolijk door het leven waggelt niet? Het belooft een leuke middag vol theater, muziek, doe-dingen, verhalen en ook nog eens heerlijke traktaties te worden!

Je kunt lekker wegdromen bij een mooi verhaal,  je kunt je helemaal uitleven tijdens een workshop knutselen of je kunt  je versiertalenten laten zien bij de workshop cupcakes versieren. Daarnaast kun je jouw muzikaalste kant laten zien door je op te geven voor een workshop zingen of een workshop muziekinstrument leren bespelen. En na al deze inspanningen kun je – als je een kaartje hebt – lekker genieten van een prachtige én swingende voorstelling! Wat wil je nog meer?

De entree voor de middag bedraagt 2 euro – ter plaatse te betalen. Leden van de Muziekschool of Bibliotheek of degene die al een kaartje hebben voor de voorstelling mogen gratis van de activiteiten gebruik maken. De middag begint om 13.00 uur in de Bibliotheek. De workshops duren 25 minuten. Je kunt je voor maximaal 2 workshops opgeven. Let op: de workshop muziekinstrument leren spelen duurt 1 uur. De voorstelling begint om 15.00 uur en is niet bij de entree van de activiteiten inbegrepen. Kaarten en informatie zijn los verkrijgbaar aan de Theaterkassa en via theatergeertteis.nl.

Weet jij al wat je wilt doen? Geef je dan op bij de Theaterkassa (Theater Geert Teis, Postbus 26, 9500 AA Stadskanaal) of gooi een briefje  in de brievenbus. Graag vóór 14 februari! Mailen mag natuurlijk ook: teis@stadskanaal.nl (vergeet dan niet naam, adres, leeftijd, met hoeveel personen je komt en welke workshop(s) je wilt volgen te vermelden!)

Alfred Jodocus Kwak in 'Stads'Knoal

Alfred Jodocus Kwak in ‘Stads’Knoal

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.