Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Arjan van der Linde zondag unplugged bij stichting Pekelpop

Pekelpop 17 febrPEKELA – Na een uiterst succesvolle aftrap van het jaar met Jens Adam op 20 januari j.l. heeft de stichting Pekelpop wederom een topact weten te strikken om Pekela te vereren met een huiskamerconcert (HKC). De Groninger zanger Arjan van der Linde zal op zondag 17 februari a.s. de huiskamer van Veemstede 74 in Oude Pekela kennis laten maken met zijn nieuwe album “Perfect Sadness”.

In wisselende samenstelling is Vanderlinde al sinds 2005 bezig met een opmars binnen de Nederlandse en Duitse muziekwereld. Het nieuwste geesteskind “Perfect Sadness” zag op 24 januari j.l het levenslicht. De band heeft dit album opgenomen in de roemruchte “The Bamboo Room” van producent Erwin Musper die eerder al samenwerkte met Mick Jagger, David Bowie en Van Halen. “Fertility” uit 2006, “Vanderlism” uit 2008 en “Wind & Rain” uit 2011 waren de voorgangers van dit album, die al gretig airplay opeisten in met name Duitsland op de NDR en de SWR. Uiteraard is Vanderlinde ook regelmatig te horen en te zien op de regionale en lokale stations van onze provincie. Optredens op Noorderzon, Eurosonic, TT-festival en de afgelopen tijd met name diverse badkamers in Nederland mogen uiteraard niet ontbreken op dit lijstje.

Vanderlinde kenmerkt de muziekstijl zelf als pop/rockachtig in de lijn van Crowded House en Jason Mraz. Puur, open, herkenbaar en verrassend, dat is Vanderlinde ten voeten uit.  Met een eigen Youtube kanaal en een eigen Spotify lijst is er geen  mens meer die voorafgaand aan het HKC van a.s. zondag nog nooit ook maar iets van deze geweldige artiest gehoord kan hebben.

De aanvang is 15.00 uur. Entree is zoals altijd geheel gratis, aanmelden is wel zeer gewenst i.v.m. de beperkte ruimte. Dit kan via facebook of via e-mail ( pekelpop@gmail.com )

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.