Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Country avond in MFA ‘De Noorderbreedte’ te Nieuw Buinen

Ray Norrutz is regelmatig te horen via RTVS.

Ray Norrutz is regelmatig te horen via RTVS.

NIEUW BUINEN –  Zaterdag is het opnieuw zover, dan organiseert Het Dorpshuis in het MFA ‘De Noorderbreedte’ in Nieuw Buinen opnieuw een country avond. Ray Norrutz (Stadskanaal) en Dusty Woodfield (Emmererfscheidenveen) staan op de bühne. Norrutz is een doorgewinterde artiest. Hij zingt eigen nummers en covers van artiesten als Alan Jackson, Roy Orbison, Willie Nelson, Dwight Yoakam, Merle Haggard, Kenny Rogers, Waylon Jennings en John Denver. Dusty Woodfield is mede door de muzikale voorkeur van zijn moeder een grote fan van Elvis Presley en dat is te horen. Daarnaast zijn de invloeden van Slim Dusty, een Australische legende, terug te vinden in zijn muzikale repertoire. De country avond begint om 20.00 uur.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.