Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Muziekschool Zuid-Groningen zet deuren open voor ‘De muziekcarrousel’

De muziekcarrousel

De muziekcarrousel

STADSKANAAL – De Muziekschool aan het Raadhuisplein in Stadskanaal zet zaterdagochtend 9 maart haar deuren weer open voor ‘De Muziekcarrousel’. Alle kinderen – vanaf groep 5 van de basisschool – zijn vanaf 9.30 uur welkom om te horen, zien, luisteren en vooral te spelen op muziekinstrumenten. In vier korte workshops komen de kinderen alles te weten over hun favoriete instrument(en). Ook als ze (nog) geen favoriet instrument hebben, zijn ze van harte welkom voor een ochtend ‘proeven aan instrumenten’. Er kan een keuze gemaakt worden uit maar liefst 18 verschillende instrumenten. De deelnemers mogen zelf aangeven welke instrumenten ze het liefst willen bespelen en bij opgave mogen ze zelfs drie instrumenten opgeven. Het vierde instrument dat ze gaan volgen blijft tot het laatst een verrassing. Deelname aan deze leuke, leerzame en gezellige ochtend is gratis (inclusief ranja, traktatie en verrassing). Aanmelden voor ‘De Muziekcarrousel’ kan nog tot 25 februari op tel. 0599-631700 of via info@muziekschool-zuidgroningen.nl. Met vermelding van naam, leeftijd, telefoon, e-mail en de gekozen instrumenten.

foto’s Muziekcarrousel vorig jaar.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.