Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie rolt wederom hennepkwekerij op

Politie-112-logo-alarm-hulpdiensten. groot formaat.NIEUW BUINEN – De politie is de afgelopen tijd bezig met een behoorlijke klopjacht op hennepkwekerijen in de regio. Nadat in de omgeving al diverse grotere en kleinere kwekerijen zijn opgerold de afgelopen maanden was het nu de beurt aan een relatief kleine kwekerij in Nieuw Buinen

Aan de Wollegras werd een kwekerij ontmanteld met daarin 169 planten. Bij de inval is een verdachte aangehouden door de politie. De bewoner zal door de verhuurder uitgezet worden, conform de regels die daar voor gelden. De stroom werd illegaal afgetapt.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.