Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Borger weer op zijn kop door piratenfestijn

BORGER – Op zaterdag 20 april aanstaande zal Borger weer op zijn kop staan door het Mega Piratenfestijn dat dan weer gehouden zal worden. Net als vele voorgaande jaren wordt de “sterrentent” van het festival weer opgebouwd om onderdak te bieden aan vele duizenden feestvierders.

Voor de liefhebber van piratenmuziek zal er weer veel te genieten zijn, hoewel ook de Nederpop sinds een paar jaar meer geprogrammeerd wordt. Het festijn is dit jaar alweer toe aan het tiende jaar, en ook het honderdste festival. De organisatie zal dat niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar natuurlijk is er ook op de normale festivals voor de liefhebbers genoeg te genieten.

De optredende artiesten zijn: Jan Smit, 3JS, MariMPF Borgeranne Weber, Jan Keizer & Annie Schilder, Jannes, Sieneke, Koos Alberts, Jacques Herb, Thomas Berge, Lee Towers, Stef Ekkel, Piratentoppers, Django Wagner, Frans Duijts, Gebroeders Ko, Helemaal Hollands, Vinzzent, Peter Beense, Erna Temming, Wolter Kroes, Tim Douwsma, Monique Smit e.v.a. De tent gaat open om 18.30 uur en de optredens beginnen om 20.00 uur.

Kaarten kosten 25 euro, en zijn verkrijgbaar via de website van het festijn, www.megapiratenfestijn.nl en bij alle vestigingen van Primera. Binnenkort zullen er ook kaarten verkrijgbaar zijn bij lokale verkooppunten

Foto: www.megapiratenfestijn.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.