Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

De Schutstal in Vlagtwedde herleefde gisterenavond

foto: Thea de Boer (westerwolde Actueel)

foto: Thea de Boer (westerwolde Actueel)

VLAGTWEDDE – Ze hadden een gezamenlijk doel voor ogen, de oud-Schutstal-dj’s uit de jaren 80: Dries Eefting, Bert Looden, Tedo Swarts, Johannes Houwen en Willem van der Sluis met uit Turkije overgekomen Eppo Woortman. Het draaide allemaal om een reünie rondom discotheek ‘De Schutstal’ in de jaren tachtig en het is de organisatie gelukt. De meest gehoorde zin in Party Centrum Rendering gisterenavond was namelijk, “Ah moi hou gait nou mit die den?” De avond werd gevuld met hernieuwde kennismaking en uiteraard muziek uit de jaren 80. De dansvloer is niet leeg geweest na de start om 21.00 uur.

Een uitgebreid verslag van de reünie inclusief leuke foto’s kun je lezen en zien op Westerwolde Actueel.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.