Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zangeres Gabry lanceert nieuwe single

Cover Die Ene NachtFLUITENBERG – Gisteren presenteerde Gabry haar nieuwe single “Die ene nacht” bij gasterij “De Schildhoeve” in Fluitenberg. De single is geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en is in de Rooftop studio opgenomen. De single is goed ontvangen bij de radiostations en staat nu al in tal van playlisten. Dat Gabry talent heeft… daar zijn de meeste het wel over eens. De 21 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt. Gisterenmiddag waren de artiesten Burdy, Janneke de Roo, Arjan Venemann, Silvia Swart en Anita Hulshof ook van de partij tijdens de single première. Aanstaande zaterdagmiddag rond 16.45 uur is Gabry te gast bij RTV Stadskanaal in de zaterdagMiddagMix. Uiteraard met de presentatie van haar nieuwe single.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.