Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bijbelgenootschap organiseert Bijbelquiz

TWEEDE EXLOËRMOND – Op dinsdag 26 februari wordt voor het eerst ook in Tweede  Exloërmond de  Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. De quiz wordt gehouden in het kader van de landelijke bijbelcampagne Wijs met de Bijbel met als thema ‘Zing, bid, fluister, schreeuw – Wijze woorden uit de Psalmen’. Presentator is Liesbeth Hummel, regiocoördinator Noord.  Interieur van de Geref. Kerk Tw. Exloërm.

Al enkelen jaren is de quizavond een groot succes in het hele land. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een Bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. De quiz bestaat uit tien rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Dit laatste is nieuw: een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning. Het team met de meeste punten wint een set mokken van het Bijbelgenootschap met daarop een Bijbeltekst.

Iedereen is welkom op 26 februari in het cultuurhuis Odeon. Dit is de voormalige (volledig gerestaureerde) Gereformeerde kerk aan het Zuiderdiep 123. De avond begint om 20:00 en zal rond 22:00 uur afgelopen zijn. Toegang is gratis. Wel wordt er aandacht besteed aan het werk van het Nederlands Bijbelgenootschap en worden de deelnemers aan de quiz uitgenodigd het werk van het Bijbelgenootschap te steunen door donateur te worden of een gift te geven voor het bijbelvertaalwerk in West-Afrika.

Meer informatie over de bijbelquiz en andere activiteiten in de bijbelcampagne is te vinden op www.wijsmetdebijbel.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.