Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Knoalster nacht en vrijmarkt gaan gewoon door

koninginnedagSTADSKANAAL – De organisatie van de Knoalster nacht en de vrijmarkt die traditiegetrouw elk jaar in het centrum van Stadskanaal worden gehouden op Koninginnedag hebben in overleg met de gemeente besloten om de festiviteiten dit jaar gewoon door te laten gaan. Omdat dit jaar op Koninginnedag ook de inhuldiging van Koning Willem-Alexander plaatsvindt, was er even de vrees dat het feest misschien moest worden aangepast of verplaatst.

Inmiddels is gebleken dat de nacht en de vrijmarkt gewoon door kunnen gaan, zo heeft de organisatie laten weten. Wel wordt nog gekeken of er wat aanpassingen moeten worden gedaan, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van een scherm waarop de inhuldiging ook te zien zal zijn. Daarover zal later meer informatie komen. Vanaf volgend jaar is het de bedoeling om de nacht en vrijmarkt dan samen te laten vallen met Koningsdag die dan gevierd zal gaan worden.

De Knoalster nacht en de daarop volgende vrijmarkt zijn inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de wijde regio. Tijdens de nacht voor Koninginnedag en de dag zelf treden diverse artiesten en deejays op op meerdere podia in het centrum van Stadskanaal. De festiviteiten trekken altijd vele tienduizenden bezoekers naar het centrum van Stadskanaal. Wij van RTV Stadskanaal zullen die dag ook aandacht besteden aan alle gezelligheid in het centrum.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.