Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV Noord doet live verslag bijeenkomst mogelijke herindeling gemeenten

GRONINGEN – Morgen (donderdag 28/2) worden de uitkomsten van een onderzoek naar de bestuurlijke toekomst van Groningen gepresenteerd. Dat gebeurt tijdens een massabijeenkomst van alle Groninger bestuurders. Met een presentatie geeft de Visitatiecommissie Bestuurlijke Toekomst Groningen aan welke kant het op moet met het lokale bestuur in de provincie. RTV Noord is aanwezig bij de presentatie van het rapport. Er wordt vanaf 16.00 uur rechtstreeks verslag gedaan op Radio Noord en vanaf 18.00 op TV Noord. Het onderzoek naar de herindeling begon een half jaar geleden in opdracht van de provincie Groningen en de Vereniging Groninger Gemeenten. De opdrachtgevers willen met het rapport duidelijkheid krijgen over de bestuurlijke toekomst van de gemeenten. Of dit leidt tot een grote gemeentelijke herindeling of meer samenwerking tussen gemeenten, moet nog blijken. Niets doen is in ieder geval geen optie, zo lieten verschillende commissieleden eerder al weten.

Stadskanaal en de andere Groninger gemeenten anno 2013

Gemeente Stadskanaal en de andere Groninger gemeenten anno 2013

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.