Direct naar de inhoud.

Behalve voorganger nu ook columnist

STADSKANAAL – De Kanaalstreek is een nieuwe columnist rijker. In de editie van woensdag 6 maart verschijnt de allereerste column van Jan Brouwer, voorganger van de Baptisten Gemeente  Stadskanaal Noord aan de Handelsstraat.  Dhr. Jan Brouwer

Onder de titel “Groen Licht” kunt u de komende  maanden  iets lezen over dhr. Brouwer, zijn werk of de kerk.  De titel “Groen Licht” is niet zomaar gekozen. Het verwijst naar de groene neonletters “God roept, ook u”, die op de voorgevel van de kerk zijn geplaatst.

Lezers die na het lezen van de column willen reageren kunnen dit doen via de website van deze kerk.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-