Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vrijwilligersavond gemeente Stadskanaal helemaal ‘uitverkocht’!

 Gezellige muziek Vrijwilligersavond

Gezellige muziek Vrijwilligersavond

STADSKANAAL – Vrijwilligers in Stadskanaal worden jaarlijks door de gemeente Stadskanaal voor hun inzet bedankt met een feestelijke avond. Evenals voorgaande jaren is deze avond, op donderdag 14 maart,  alweer volledig ‘uitverkocht’. De ruim 400 Stadskanaalster vrijwilligers krijgen in sporthal de Spont een warm/koud buffet aangeboden. En op veler verzoek verzorgt het smartlappenkoor ‘De Traan’ het muzikale programma: Huilen van Plezier. Ook in 2010 waren ze al van de partij.

De avond is tevens het startschot voor de landelijke vrijwilligersactie NLdoet. Tienduizenden Nederlanders gaan op vrijdag en zaterdag als vrijwilliger aan de slag bij een maatschappelijke organisatie. Bijzondere aandacht is er deze avond voor de NLdoet inzamelingsactie ‘Samen sterk voor de minima’. Ook wordt de prijs voor de meest originele NLdoet klus uitgereikt. De presentatie van de vrijwilligersavond is in handen van wethouder Jan Willem van de Kolk, de organisatie ligt bij het VIP!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.