Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Open Knoalster kampioenschap Mens erger je niet

STADSKANAAL – Op zaterdagmiddag 16 maart wordt in Buurtcentrum Maarsstee aan de Nederlandlaan voor het eerst het Open Knoalster Kampioenschap Mens-erger-je-niet georganiseerd. Er is plaats voor 64 deelnemers in de leeftijd van 6 tot 106 jaar. Mens erger je niet

In elke speelronde gaan alle nummers één en twee door naar de volgende ronde. Na vier ronden zijn dan de vier finalisten bekend. Uiteraard  is er voor de vier finalisten een mooie prijs. De winnaar krijgt  een wisselbokaal met daarin zijn of haar naam gegraveerd en natuurlijk de eeuwige roem en dubieuze eer zich voor een jaar de ‘meest ergerlijke persoon van Stadskanaal’ te mogen noemen.

De organisatie hoopt op zoveel mogelijk deelnemers uit de wijk Maarsstee en andere wijken en dorpen in Stadskanaal, maar aangezien het een open kampioenschap, kunnen deelnemers van heinde en ver op dit unieke evenement in Stadskanaal afkomen. Er zal worden gespeeld op extra grote borden met een afmeting van 50×50 cm. De finale tussen de laatste vier zal op een elektronisch megabord worden gespeeld. Hopelijk melden zich deelnemers uit alle leeftijdsgroepen aan, zodat de strijd tussen jong en oud, jong en jong en oud en oud kan losbarsten. De spelregels zijn eenvoudig en kort en bondig op alle tafels geplakt.

Deelname is gratis. Alle deelnemers krijgen een consumptiebon. De eerste deelnemer die zich heeft aangemeld is wethouder Jan Willem van de Kolk en de tweede komt niet eens uit Stadskanaal.  Aanmelden kan via info@maarsstee.nl (vermeld naam, adres en telefoonnummer) of telefonisch 0599-850185 of 06-28089332. De Kampioenschap begint om 13.00 uur

 

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.