Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto Totaal Show Stadskanaal trekt vele belangstellenden naar het Pagedal

Auto Totaal Show Stadskanaal  (f: Ronny Wiekenkamp)

Auto Totaal Show Stadskanaal (f: R. Wiekenkamp)

STADSKANAAL –  Rond de 250 top-occasions waren vandaag, gisteren en eergisteren te zien tijdens de grote Auto Totaal Show in het pagecentrum te Stadskanaal. Vrijdag vielen de bezoekersaantallen nog wat tegen maar zaterdag liep het lekker druk aan. Vooral in de middag wisten vele bezoekers het pagecentrum met de autoshow te vinden. Ook vandaag werd de show goed bezocht en kunnen de organisatoren van succes spreken. Negen deelnemende autobedrijven hebben hun bedrijf flink kunnen promoten met diverse aanbiedingen. Ook was er van alles te zien op het gebied van accessoires tot schadeherstel. Het Noorderpoort College was vertegenwoordigd met een speciale stand ‘opleiding autotechniek’ en ook werd er de Cyclone gedemonstreerd oftewel energie zuinig rijden.

 
Hieronder nog wat beelden die gemaakt zijn tijdens de ‘live’ RTV Stadskanaal radio-uitzending ‘On The Road Again’. Je ziet verslaggever Ronald Vissering als livereporter en Marc Dol als video/fotograaf.  Ronny Wiekenkamp van Regio-Events maakte wat fraaie beelden van de heren tijdens hun lokale radiowerkzaamheden. – Nou, werkzaamheden… Laat maar eens zien hoe snel je een band kunt verwisselen Ronald ;-)-

[youtube id=”pTjA5-CfHiE” width=”600″ height=”350″]

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.